digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Telefooncentrales

De communicatie binnen een organisatie is essentieel. Dit geldt natuurlijk niet alleen tussen de collega’s, maar ook de contacten met de buitenwereld zijn erg belangrijk zoals bijvoorbeeld de gesprekken met klanten. Een telefooncentrale is één van de noodzakelijke elementen binnen een onderneming om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze telefooncentrale kan erg eenvoudig zijn, maar kan tegenwoordig ook heel wat uitgebreidere functies bevatten. Bovendien beperkt communicatie zich al lang niet meer tot kantooromgevingen. Ook daarbuiten is het belangrijk dat u en uw medewerkers optimaal bereikbaar zijn en over de informatie beschikken die van belang is. Het "Nieuwe Werken" is slimmer en efficiënter werken; werken onafhankelijk van tijd en plaats door gebruik te maken van moderne technologieën en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het bellen via een VoIP centrale. DigiFarm concentreert zich dan ook uitsluitend op dit type van centrales waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde netwerkinfrastructuur die ook computers met elkaar verbindt. Op die manier wordt het ook mogelijk gemaakt om telefooncentrales onderling aan elkaar te koppelen over het internet waardoor vestigingen kosteloos "intern" met elkaar kunnen telefoneren.

You are here

Producten

  • Netwerken
  • Glasvezel
  • WiFi
  • Events
  • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA