digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Bedrijf & Visie

DigiFarm is een oplossingsgerichte ICT-dienstenleverancier opgericht in 2011 door vier gepassioneerde technologiespecialisten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en hebben ons gespecialiseerd op verschillende vlakken binnen de ICT. 

Meer en meer bedrijven wensen immers hun IT te “outsourcen” aan een professionele partner. KMO's zoeken daarbij naar oplossingen die hen geboden worden door andere KMO's. Zij zijn niet gewonnen voor de grote mastodonten  van deze wereld, maar willen beroep doen op een aanspreekpunt dat hun belang voor flexibiliteit begrijpt en ondersteunt.

Wij leggen ons toe op ontwerp en diensten in en rond ICT in het algemeen en internettechnologie in het bijzonder.

 U kan bij ons o.a. terecht voor hosting, webdesign, cloud services, netwerken, firewalling en systeembeheer, servervirtualisatie, Voice over IP-oplossingen, ...

Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van "Open Source" en "Open Standaarden" om uw ICT wensen te vervullen. Op deze manier kunnen we uw investering efficiënter benutten door de focus niet te leggen op dure licentiekosten, maar net op die extra ondersteuning, wat vaak een vereiste is voor een succesvol project.

In samenspraak met de klant worden alle projecten grondig voorbereid met de nadruk op een persoonlijke aanpak.  Zo nemen wij samen met de klant zijn IT-behoeften onder de loep om vervolgens, gesteund door onze ervaring en expertise, oplossingen op maat voor te stellen.

Centraal gelegen op de as Brussel-Antwerpen kunnen wij bovendien snel en efficiënt optreden bij al onze klanten.

Aarzel daarom niet om met ons contact op te nemen voor advies of voor een vrijblijvende prijsofferte.

You are here

Producten

  • Netwerken
  • Glasvezel
  • WiFi
  • Events
  • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA