digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Netwerken

Een performant en betrouwbaar netwerk is een essentieel onderdeel in de goede werking van iedere organisatie. Vele toepassingen zijn, zeker met de huidige hype rond cloud computing, nu eenmaal afhankelijk van interne en externe datacommunicatie, met voorop internet en e-mail. Daarnaast kiest men steeds meer voor een ontdubbelde internetaansluiting. Moest er toch een tijdelijke uitval zijn van de internetverbinding via de kabel, dan kan er ogenblikkelijk overgeschakeld worden naar bijvoorbeeld een ADSL-aansluiting van een andere internetprovider. Daarnaast behoort ook loadbalancing tot de mogelijkheden. Een oplossing met dubbele WAN-poort kan dit voor u realiseren. Wanneer een verbinding naar het Internet wordt gemaakt moet bovendien een waterdichte beveiliging worden voorzien. DigiFarm helpt met de implementatie en het beheer van uw netwerk in al zijn facetten. Wij zorgen in eerste instantie voor de plaatsing en configuratie van de gepaste actieve componenten zoals servers, switches, routers en firewalls. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de verbinding tussen deze onderdelen binnen het netwerk, en dit zowel bedraad als draadloos!

You are here

Producten

  • Netwerken
  • Glasvezel
  • WiFi
  • Events
  • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA