digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Onze troeven

 1. Persoonlijke aanpak
  Bij DigiFarm staan maatwerk en een persoonlijke aanpak centraal. De vraag ‘wat heeft de klant nodig?’ komt altijd op de eerste plaats. Verder bieden wij een uiterst snelle service. Buiten de kantooruren wordt de telefoon doorgeschakeld naar de gsm van een van de partners. Op deze manier zijn we altijd bereikbaar voor dringende zaken.”
 2. Expertise
  DigiFarm is een groep van professionelen die zich expert mogen noemen in hun vakdomein. Door deze verschillende experten samen te voegen kunnen we voor u unieke maar complete formules aanbieden die ervoor zorgen dat u in een minimum van tijd, op weg bent naar meer succes. Het hele team staat garant voor een professionele aanpak.
 3. Innovatie
  We houden elke dag de vinger aan de pols om op de hoogte te blijven van de laatste trends in ons vakdomein.
 4. Klantvriendelijkheid
  DigiFarm heeft klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn we zeer flexibel, zodat we de ontwikkelingen van onze klanten goed kunnen ondersteunen. Hoewel we een heel scala aan technische diensten leveren, is het meedenken in de ontwikkeling van onze klanten essentieel voor DigiFarm.
 5. Klare (mensen)taal
  Hoort u het in Keulen donderen bij termen als HTML, VoIP of UTP? Spreekt u liever de taal van Vondel? Geen probleem! De medewerkers van DigiFarm spreken algemeen niet-nerdy Nederlands. Geen complexe acroniemen, geen vervelend vakjargon of absurde vakidiotie, geen buzzwords. Heldere communicatie in klare taal, dat is wat u van ons mag verwachten.
 6. Duurzaamheid
  Wij zijn bewust van onze rol in de samenleving. We werken in een erg kwetsbare maatschappij en willen dit dan ook verantwoord doen. DigiFarm wil als innovatieve ICT-onderneming maatschappelijk verantwoord en dus duurzaam ondernemen.  Duurzaam ondernemen betekent dat wij naast het streven naar winst (profit) ook rekening houden met het effect van onze diensten, dienstverlening en bedrijfsvoering op het milieu (planet) en daarbij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Het gaat er ons om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel de organisatie als de samenleving. Als organisatie die midden in de samenleving staat, willen wij vanuit onze expertise een bijdrage leveren aan actuele maatschappelijke vraagstukken.
 7. Transparante prijzen
  Bij DigiFarm krijgt u geen prijsduiveltje uit een doosje. Dankzij onze expertise begrijpen we met welke budgettaire en tijdslimieten u kampt. Daarom onderzoeken we samen welke projecten voor u nuttig en welke overbodige luxe zijn. U krijgt van ons een realistisch, concreet en betaalbaar voorstel met een vaste prijs én een vaste timing. Zo komt u nooit voor demonische budgettaire verrassingen te staan.
You are here

Producten

 • Netwerken
 • Glasvezel
 • WiFi
 • Events
 • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA