digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Onze Klanten

DigiFarm richt zich tot bedrijven en KMO's maar ook tot scholen en zelfstandigen. We zijn zeer flexibel in onze aanpak. Dit stelt ons in staat te kunnen werken voor ondernemingen van elke vorm of grootte. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een creatieve, realistische aanpak van hun ICT-vraagstukken. Wij bieden hen oplossingen, zekerheid en maatwerk. Door het integraal toepassen van onze kennis, creativiteit en betrokken aanpak, creëren wij extra waarde voor onze opdrachtgevers, ongeacht of dit zelfstandig beslissende eindgebruikers zijn, ondernemingen, leerinstellingen of retailorganisaties.

Wij willen onze klanten slagvaardiger en succesvoller maken met al onze ICT-oplossingen en daarbij is wat ons betreft klanttevredenheid zeer belangrijk. Wij streven immers telkens weer naar ultiem tevreden klanten. De juiste kennis op de juiste plaats op het juiste moment! Dit sluit perfect aan bij de huidige marktevolutie waarbij de vroegere klant/leveranciersrelatie vervaagt en eerder een partnerrelatie wordt waarin de uitwisseling van kennis en informatie een wezenlijk onderdeel vormt. Permanent overleg met onze klanten en een zeer flexibele organisatiestructuur laat ons toe om snel en accuraat te reageren op uw veranderende behoeftes. We creëren een positieve bijdrage aan de doelstellingen van onze klanten door op het juiste moment specifieke kennis gedurende de gewenste tijd ter beschikking te stellen.

You are here

Producten

  • Netwerken
  • Glasvezel
  • WiFi
  • Events
  • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA