digifarm.be

Over Digifarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Netwerken

JDTCEen volledig nieuw netwerk uitbouwen of een bestaande omgeving uitbreiden of optimaliseren?

Wij bieden steeds de gepaste oplossing!

ICT diensten

ModulesWij bieden u ICT-diensten aan op maat samen met de nodige ondersteuning en opvolging van uw projecten.

WiFi

What's thems?digiFarm realiseert het draadloos netwerk op maat van uw onderneming!

Drupal CMS

Drupal is een 'open-source platform' en 'content management system' waarmee dynamische websites kunnen worden gebouwd.

 

 

Bedrijfszekere internetverbinding

Een bedrijfszeker internet, zonder onderbreking?!

Wat als mijn onderneming zonder internetverbinding valt?  Kunnen jullie ervoor zorgen dat wij automatisch overschakelen op een andere verbinding?
Websites, webapplicaties, e-mail en dus een internetverbinding maken immers steeds vaker deel uit van bedrijfskritische processen. Continuïteit hiervan is voor veel organisaties dus van levensbelang.

Een internetverbinding met een gegarandeerde hoge beschikbaarheid is voor heel wat ondernemingen onbetaalbaar. DigiFarm biedt daarom de mogelijkheid om meerdere standaard internetverbindingen te bundelen. Hiermee wordt zowel een hogere snelheid als een hogere beschikbaarheid bereikt! Dit alles tegen zeer acceptabele kosten.

Wij adviseren eveneens om deze internetverbindingen af te nemen bij verschillende providers, indien mogelijk zelfs via verschillende netwerkdragers (ADSL/Kabel). De kans dat beide verbindingen tegelijkertijd uitvallen, is nagenoeg onbestaande, waardoor een beschikbaarheid kan worden gerealiseerd van bijna 100%.

DigiFarm zal hiervoor een multifunctioneel apparaat op uw locatie plaatsen dat in staat is om al uw internetverkeer te verdelen over de beschikbare verbindingen. Deze oplossing biedt echter nog heel wat meer mogelijkheden die nuttig kunnen zijn binnen een organisatie!

Producten

  • Netwerken
  • Glasvezel
  • WiFi
  • Events
  • ...

Over DigiFarm

DigiFarm is een energiek, dynamisch bedrijf met als core business het bieden van ICT-oplossingen op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

digiFarm BVBA